Житні та пшеничні хліба Svandy

 

 

Булочка пшенична з дуже м’яким і ароматним
м’якушем, високими органолептичними
показниками, виготовлена за унікальною
технологією, за рахунок чого термін
придатності випеченого виробу після
дефростації становить 3 доби.

Розміри:

  • 12 см діаметр,
  • 3,5 см висота, не розрізана.
  • Після розморожування готова для вживання.

Склад: борошно пшеничне, вода, цукор, дріжджі пресовані, маргарин «Aristo Cake 82%», суха суміш «Softr White Bun».

Формат: 1 шт/80 г, упаковка ящик 30 шт.

Термін зберігання: у морозильній камері 3
місяці при -18 С

Термін придатності випеченого виробу
після дефростації становить 3 доби.

СПОЖИВЧА ІНФОРМАЦІЯ На 100 г. продукту
Енергетична цінність 382 Ккал /1597Кдж
Жири 8,23 (г)
Вуглеводи 64,37(г)
Білки 11,08 (г)